parallax background
 
 

КОМПЛЕТНО И ИНТЕГРИРАНО РЕШЕНИЕ


Шест ката плус поткровје.
Приземје со деловни објекти, поткровје со
луксузни апартмани со поглед од милион
долари.

ОСНОВА НА ПРИЗЕМЈЕ


84 станови, два посебни влеза.
Шест ката плус поткровје.
Приземје со деловни објекти, поткровје со луксузни апартмани со поглед од милион долари.
Станови од 29.55m2 до 81.55m2 со внимателно проектиран распоред на соби.
Деловни објекти од 57m2 до 61m2.
Можност да се комбинира квадратура при изградба, по барање на клиентот.
Отворен и непречен поглед од сите станови.
Урбана средина со паркови, училиште, здравствена установа.

СТАНОВИ НА КАРАКТЕРИСТИЧЕН КАТ