parallax background
 
 

ЛУКСУЗ И КОМФОР СО ПОГЛЕД ОД СОНИШТАТА

ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА СЛОБОДАТА
НА ЖИВОТ СО ОТВОРЕН ПОГЛЕДСоздадете дом со екстравагантна димензија во некој од нашите луксузни апартмани на поткровјето, какви што досега немало во населбата Аеродром.
Почувствувајте ја слободата на живот со отворен поглед од балкон од 110m2.
79.7 метри квадратни елегантен простор со галерија.
Дефиниција за луксуз, синоним за врвна естетика.