НАЈУБАВИТЕ ЗГРАДИ,
РАСТАТ НА НАЈУБАВИТЕ ЛОКАЦИИ

БОКА РАТОН, еден сосема поинаков,
иновативен пристап кон квалитетно домување.
Архитектура во хармонија со природата. Локација
во комуникација со центарот на Скопје

Слободни/продадени станови
 

ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ МАТЕРИЈАЛИ
ОД СВЕТСКИ ПРИЗНАТИ БРЕНДОВИ СО ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ:


∙ Фасаден систем KNAUF со над 12см просечна изолација
∙ Малтер KNAUF МП 75L гипсен гипс малтер
∙ Лепак за плочки и антифугицидна фуга KNAUF
∙ Хидроизолација систем на Адинг
∙ Трослоен таркет
∙ Водовод REHAU систем
∙ Греење GIACOMINI Италија систем
∙ Прозорци – Германски - TROCAL профил со 4 сезони стакла
parallax background

МОДЕРЕН ДИЗАЈН,
КОМФОР,
ВРВЕН КВАЛИТЕТСовршено решение на совршена
локација во населбата Аеродром
во Скопје, помеѓу два парка на
3-та Македонска бригада.
Исполнување на сите ваши
визии за удобен и
екстравагантен дом.
Можност за мирен живот на
урбана локација.


ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТНО, БЕЗБЕДНО И КОМФОРНО ДОМУВАЊЕ

Под квалитетно домување подразбираме добра звучна изолација, противпожарна заштита и добра цврстина на ѕидот со соседите. Затоа го избравме најдоброто од сите 3 системи за 3 различни параметри и ги интегриравме во еден. Системот во објектот БОКА РАТОН се состои од тула, 5см камена волна KNAUF изолација и облога од двоен гипс картон со 2 противпожарни плочи KNAUF. Тоа обезбедува доволна цврстина, звучна изолација проектирана до 60 децибели и противпожарна заштита до 90 минути.